dijous, 20 d’agost del 2009

Ib3 per aquí

És bo deixar constància de les petites coses simpàtiques que passen al nostre voltant.
Aquests dies els d’Ib3 són per aquí. Estan realitzant part d’una obra de ficció. Segons acaba de publicar la premsa es tracta d'una nova sèrie sobre la vida d'un sacerdot d'un poblet mariner i el seu entorn que s'emetrà a partir de mitjan setembre amb el títol de "Mossèn Capellà".
Fa dos dies varen dur una grua enorme y varen recórrer aquesta part del port fins a s’Algar. Ahir, una al.lota de la tele venia per les cases des Riuetó demanant que si quan avisassin voldríem tenir les persianes obertes. La façana i la plaça de l’església seran un escenari important de l’obra. No els va agradar l’interior i fan servir el d’una altra capella de ben lluny que es diu s’Esglaieta.
En Xisco Bracet és amic d’algú de l’equip tècnic o artístic i ho sap quasi tot. Amb ell varen reclutar alguns extres que traginaren a s’Esglaeita. Pel temps que havien perdut donaren 50 euros a cada un d’ells. Un d'aquests extres era n’Antònia, sa vídua d’en Negre. Quan va demanar de què he fer i li varen dir que de beata, va contestar:”Jo per 50 euros faig de puta, si voleu”.
A l’escena de l’interior de l’església hi ha el moment de la comunió. Ja sabem que quan el capellà la dona i diu “El cos de crist” toca contestar “Amén”. No devia haver combregat massa vegades un dels homes reclutats quan en lloc d’amén va dir: “Gràcies!”. Aquí el director va cridar “Corten... i digau-li a aquest homonet com ha de respondre”.