dissabte, 5 de gener del 2008

"PEDRES" (vídeo experimental)

Aquesta petita película és només un treball de pràctiques que me vaig imposar i que estic fent per aprendre algunes coses bàsiques sobre l'edició i el tractament de vídeo. El servidor d’internet no me deixa publicar-la sencera de manera que aquí la dividiré en parts.

SOBRE EL CONTIGUT:
Les pedres són abundants a tota l’Illa i molta gent les utilitza per diversos motius.A vegades pas el temps mirant com n’hi ha que s’entretenen amb elles. Són els que les tracten millor i no les fan malbé.
El present minivídeo de 6 minuts i 50 segons té, com deia, tres parts o seqüències:
SEQÜÈNCIA 1ª. LES PEDRES D’EN TONI: Són història perquè ell les feia fer tasta i equilibris i aquestes condicions no poden ser mai de durada. Desaparegueren al cap de poc temps.

SEQÜÈNCIA 2ª. LES PEDRES D’EN MIQUEL DE CA'N FELIA: Són caramulls que recorden les parets seques dels nostres camps i que s’aixequen al llarg d’un caminoi costaner que, partint de s'Algar, va en direcció al far.

SEQÜENCIA 3ª. LES PEDRES DE ROLF SCHAFFNER: Són art i m'imagin que molts de mallorquins no les coneixen. Fetes amb un mínim de material adhesiu, les vaig descobrir de jove dins algunes tanques i pletes de Santanyí on feia de mestre a l'escola graduada.