dilluns, 9 de gener del 2012

He llegit: "EN EL PAÍS DE LA NUBE BLANCA" de Sarah Lark

Aquesta novel•la, escrita per una dona, és típicament femenina i agradarà sobretot a elles. Més de 750 pàgines per contar l’odissea de dues al•lotes que l’any 1852 agafen un vaixell que les durà a canviar la vida senzilla de Londres per una manera de prosseguir-la més costosa i aventurera a Nova Zelanda. Van allà per casar-se amb dos homes que no coneixen, cercant la felicitat dins aquell món tan exòtic i desconegut on el drama, la tragèdia i l’amor no sempre s’assemblarà al temps romàntic que elles esperaven viure.

Tan extensa i amb una argument en la línea de “Capitanes y Reyes”, és ben possible que no ens torben en veure-la convertida en una sèrie d’èxit a la televisió.
Té, al meu entendre, un greu defecte del que pequen moltes altres grans sagues de gran volum com el d’aquesta: el final precipitat on els problemes es resolen en unes poques pàgines. Ja que havíeu imaginat, escrit i pensat tant, amiga autora, haguéssiu pogut dedicar un dies més a fugir d’aquest acabament feliç i tan de novel•leta barata d’aventures que li heu donat.


Arxiu del blog