dilluns, 13 de febrer del 2012

A uns joves de fora poble

El recordat dia de la cadena humana per salvar es Port varen venir molts de joves d’altres llocs. Com sabem la cadena de gent de totes les edats va arribar fins Es Babo. Molts d’aquells joves no podien creure que algú hagués pogut edificar una casa just dins mar com és el cas de la d’es Babo. A ells les dec un aclariment de tot allò que, tant jo com altra gent, les contàvem llavors i que segur els va quedar mig emboirat.

Mirau: Conten com a cert que un temps en que un dels senyors de les terres de Sa Punta era batlle de Palma (m’estim més no dir noms perquè no se pensin que vaig per ells), va aconseguir fer creure als de l’administració que volia arreglar i reforçar l’única de les casetes de barques d’en Palau que en aquelles saons es mantenia dreta.


En realitat el que va fer va ser edificar per complet la casa més recent que tant vos va sorprendre damunt una punta de roques verges que separa Es Babo d’Es Rieutó.
Era, amics, el temps d’en Franco i llavors es podien produir alguns miracles com aquest.


Així ho han contat sempre. Així ho sap tot es Port. Així ho dic aquí, a internet, on es pot donar de tot com insultar, maleir, dir mentides sense cap conseqüència...  Crec que jo no en dic de mentides però si me demostren el contrari, rectificaré.

Arxiu del blog